Narrowcasting
 

Arguseye MediaManager is een nerrowcasting systeem waar het communiceren van een boodschap op een dynamische manier in een geselecteerde omgeving het beste tot z'n recht komt. U wilt de boodschap zo gericht mogenlijk naar uw klant presenteren, dit houdt in dat de je goed moet letten op de content die je gaat presenteren op de schermen in uw eigen huisstijl!

Hiervoor zijn wij ook het ideale adres om dit te verzorgen!
Als het nu gaat om textuele uitingen, advertenties, foto's en of video producties.. Daarnaast is het belangrijk op welke locatie in de ruimte de schermen komen te hangen om de boodschap zo gericht mogenlijk te presenteren.

Ook ontwikkelen wij decors waar de schermen geintegreerd in zijn, en de installatie van de systemen wordt door onze technische dienst gedaan. Zo kunnen wij een totaal pakket leveren helemaal gericht naar uw wensen! Het is een ideale manier om te communiceren naar uw klanten of werknemers, in de huisstijl die u wenst.

Arguseye MediaManager werkt als volgt:
Door middel van een contentplayer worden 1 of meerdere schermen aangestuurd. U bepaald de informatie die getoond worden op de schermen. Dit kan textuele informatie zijn maar ook foto's en videomateriaal die wij voor u aanleveren of die u zelf aanleverd.

Wij houden graag uw playlist up to date!

Maar u heeft de keuze om zelf het beheer van uw narrowcasting systeem te doen!

Heb je vragen? Neem dan Contact met ons op!

Voordelen van Narrowcasting

  • Uw klanten direct te informeren en adviseren.
  • U bepaalt zelf welke informatie uw klanten te zien krijgen.
  • U zit bij ons niet vast aan contracten!
  • Keuze van beheer door ons, deels eigenbeheer of alles in eigenbeheer.
  • Ten allertijden via uw computer of smartphone de playlist aanpassen.
  • Eigen vormgeving.
  • Mogenlijkheid om nieuws/weerzenders toe te voegen in de pagina's of tikkertape.
  • Goedkoper dan u denkt!

 

Acties

Als u door ons jullie bruiloft laat registreren en vrienden van u ook. Dan krijgen jullie en jullie vrienden 20% korting!

Valid XHTML 1.0 Transitional